Terug naar vacature overzicht

Zomer 2021! Verzorgende IG gezocht in Buren (intramuraal) - 32 uur p.wk. - juli/augustus/september

32-40 uur Verzorgende IG MBO
Solliciteer direct Terugbelverzoek

Het betreft een mooie zomeropdracht 2021 voor een zorgcentrum in het hart van Buren.

We zoeken een Verzorgende IG die als bouwer en verbinder voor 32 uur per week helpt met de ontwikkeling en opbouw van het team. Het betreft een verpleegunit.

Het team wil graag meer continuïteit bieden met zorg op maat, plezier en veiligheid. Ze bieden naast somatische zorg ook zorg aan bewoners met beginnende dementie en zijn volop in ontwikkeling, zodat ze de zorg naar een hoger niveau kunnen tillen.

Dit maakt het werken op deze locatie extra leuk - Je voert verzorgende, verplegende handelingen uit voor en met ouderen, op basis van de persoonlijke zorgplannen van de cliënten; - Je signaleert zelf uitdagingen (ziet waar je kansen liggen), bedenkt er oplossingen voor en rapporteert zelfstandig aan je team; - Je werkt mee aan de ontwikkelingen van een zelfsturende team; - Je werkt volgens een rooster met wisselende diensten, waarbij ze zoveel mogelijk rekening houden met een goede balans tussen werk en privé.

Naar wie zijn we op zoek - Een diploma verzorgende IG niveau 3; - Verantwoordelijkheid, doorzettingsvermogen, enthousiasme, initiatief en ondernemerschap; - Een flexibele instelling; - 32 uur per week beschikbaar in juli - augustus - september en géén vakantie gepland.

Je komt te werken bij Een middelgrote zorgorganisatie die gespecialiseerd is in ouderenzorg en zowel wonen met zorg, revalidatie, zorg aan huis en begeleiding van diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten en psychologen biedt.

Neem contact op

Joep Elbertsen

Managing Director
085 – 301 39 89
Solliciteer direct