Terug naar vacature overzicht

Wil jij aan de slag als werkbegeleider voor verpleegkundigen in Den Haag?

uur Helpende
Solliciteer direct Terugbelverzoek
Bij Stiching Eykenburg lopen studenten stage gedurende hun zorgopleiding niveau 3 tot en met 4 in roulerend dienstverband waarbij ze volledig meedoen in het zorgproces zodat ze een zo optimaal mogelijke leerervaring opdoen.

Zij zijn op zoek naar een werkbegeleider die samen met de praktijkopleider de studenten op een respectvolle manier begeleidt, beoordeelt en laat groeien. Als werkbegeleider vervul je een aantal rollen in één. Je bent als contactverantwoordelijke het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen cliënten. Je bent de expert op jouw vakgebied; je weet alle vragen te beantwoorden. Je bent een coach; je zorgt ervoor dat de studenten beter worden.

Je bent de instructeur; je laat zien hoe handelingen uitgevoerd moeten worden. Zorg verlenen dus voor een deel met de handen op je rug, maar met je ogen en oren wijd open. Je stimuleert zowel bij de zorgvrager als bij de student de zelfredzaamheid. Je ondersteunt de student bij het opstellen van het leerplan. Daarnaast voer je ook de zorgtaken uit die bij jouw functie horen.

Kortom een ontzettend leuke, afwisselende functie die ook goed is voor jouw eigen ontwikkeling! In een omgeving waar we samenwerken met oprechte aandacht voor elkaar en geen dag hetzelfde is.

Wie ben jij?
Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG of verpleegkunde;
Je technische vaardigheden op niveau 3 zijn up-to-date of je bent BIG-geregistreerd als verpleegkundige;
Je hebt ervaring in het begeleiden van collega's of leerlingen.

Lijkt het jou leuk om deze uitdaging aan te gaan? Of ken jij iemand die interesse heeft? Laat het ons weten!
Neem contact op

Joep Elbertsen

Managing Director
085 – 301 39 89
Solliciteer direct