Terug naar vacature overzicht

Wil jij aan de slag als verzorgende IG of verpleegkundige bij Careyn op locatie Warande?

32 uur Helpende
Solliciteer direct Terugbelverzoek
Voor de locatie de Warande afdeling 2 en 3 in Utrecht zijn wij opzoek naar een Verzorgende IG of Verpleegkundige voor 24-32 uur in de week. De uren gaan in overleg maar zoals het er nu uitziet zijn het meer avonddiensten met af en toe een dagdienst.

Waar ga je werken?
Er zijn 37 zorgappartementen op de tweede en derde woonlaag. Deze appartementen worden bewoond door cliënten met somatische problematiek.
Elk appartement bestaat uit een woonkamer, keuken, slaapkamer met 'natte cel', een berging en deels een balkon. Op beide etages kunnen de bewoners elkaar ontmoeten in gezamenlijke huiskamers.
Pal naast Warande ligt zorgcentrum Careyn Nieuw Tamarinde, wat maakt dat de zorg en aanverwante dienstverlening voor de bewoners bijna letterlijk binnen handbereik is. Tussen beide gebouwen ligt een mooie binnentuin. In Tamarinde zijn ook een gezondheidscentrum, apotheek en een polikliniek van het Antonius Ziekenhuis gevestigd.

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG / Verpleegkundige lever jij, samen met je team, complexe zorg in een intramurale setting. Daarbij houd je natuurlijk rekening met de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoners. Je werkt in een multidisciplinaire setting om de zorg rondom de cliënten zo optimaal mogelijk te organiseren. De zelfredzaamheid van de bewoner wordt hierbij zoveel mogelijk gestimuleerd.

Wie ben jij?
Je beschikt over het diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige N4 met bijbehorende BIG registratie;
Je toont initiatief, bent ondernemend, besluitvaardig, daadkrachtig en in staat om verantwoordelijkheid te nemen binnen de gegeven richtlijnen;
Je hebt kunt goed samenwerken;
Je bent in staat om cliënt- en teamgericht te werken;
Je bent flexibel ingesteld en staat ervoor open om alle diensten (dag, avond en nacht te werken waarbij werkuren bespreekbaar zijn);
Je bent een enthousiaste en professionele collega die graag dat stapje meer zet en binnen een dynamische omgeving zijn of haar weg weet te vinden;
Je staat stevig in je schoenen en durft collega's aan te spreken en feedback te geven.
Je bent voor 24 tot 32 uur per week beschikbaar
Neem contact op

Joep Elbertsen

Managing Director
085 – 301 39 89
Solliciteer direct