Terug naar vacature overzicht

Wijkverpleegkundige gezocht in Naaldwijk, Zuid-Holland!

24-32 uur Helpende
Solliciteer direct Terugbelverzoek
Dit ga je doen
Als wijkverpleegkundige sta je dichtbij je cliënten en je voelt aan den lijve hoeveel je kunt betekenen in hun leven. Je maakt als HBO verpleegkundige dagelijks ingrijpende beslissingen en het werk is complex en verantwoordelijk. Je verzorgt wonden, verschoont verband, meet bloeddruk of legt een infuus aan. Daarnaast coördineer je en coach je collega’s en zorgt ervoor dat zij zich gezien en gehoord voelen. Je bent de spil in de samenwerking met de huisarts, fysio- en ergotherapeut, specialist en het ziekenhuis. Steeds belangrijker in je werk wordt preventie en je overlegt ook met andere organisaties in de wijk. Als HBO verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de wijkzorg en kijkt steeds of het beter kan. Zo, in alle hectiek en organisatie, ben jij op je allerbest.

Wat wij verwachten
- Jij bent een zorgprofessional in hart en nieren;
- Je bent in het bezit van het diploma HBO Verpleegkunde en bent BIG-geregistreerd;
- Je bent een teamspeler, communicatief sterk, proactief, flexibel en oplossingsgericht;
- Je bent bekend met indiceren;
- Je beschikt over coachingsvaardigheden en hebt inzicht in groepsprocessen voor het professioneel begeleiden van zorgteams;
- Netwerken gaat jou natuurlijk goed af en je bent in staat om kansen te zien en deze te benutten;
- Je bent in het bezit van eigen vervoer en bent flexibel inzetbaar.

Deze functie is voor 28 tot 32 uur, in ieder geval tot 1 juli 2021 maar met een mogelijkheid tot verlenging.

Hier ga je werken
Westlanders zijn sociaal en hebben een uitgebreid netwerk. Dat is prettig bij de zorg en het helpt mensen om zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven te houden. Toch zeggen mensen die hier wonen niet snel iets over hun problemen en àls ze dat doen, dan is het vaak meteen raak. Het is daarom belangrijk dat je goed kijkt en luistert wat iemand nodig heeft. Want een indicatie van bijvoorbeeld twee keer per week helpen met douchen, kan snel uitlopen in ondersteuning bij de huishouding en andere verpleegkundige of verzorgende zorg.

De 10 wijkteams in dit gebied bestaan ook uit medewerkers die houden van doorpakken. Maar naast aanpakkers zijn het ook betrokken, gezellige en hartverwarmend teams die het leuk vinden om met elkaar te barbecueën, bowlen en samen dingen op te pakken. Een fijne werkomgeving dus!
Neem contact op

Joep Elbertsen

Managing Director
085 – 301 39 89
Solliciteer direct