Terug naar vacature overzicht

Werken in de thuiszorg!? Opdracht voor VIG/VPK in Goeree-Overflakkee!

16-24 uur Helpende
Solliciteer direct Terugbelverzoek
Dit ga je doen
Jij als VERZORGENDE IG in de thuiszorg:
Als verzorgende IG help je mensen thuis met hun dagelijkse verzorging zoals wassen, tanden poetsen en eten en verricht ook verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van injecties en medicijnen. Jouw doel is mensen stimuleren in hun zelfstandigheid en je bent blij met elk stapje vooruitgang. Je bent betrokken bij je cliënt en wat krijg je daar vaak veel voor terug. Je hebt je diploma Verzorgende IG op zak en als je wilt, kun je een eigen aandachtsveld ontwikkelen, zoals incontinentie. Je bent een echte aanpakker en vindt het heerlijk dat geen dag hetzelfde is -zelfs geen uur. Je bent er ook dol op dat je je eigen werktijden (parttime) kunt indelen, zodat je als verzorgende IG een goede balans kan vinden tussen privé en werk.

Jij als VERPLEEGKUNDIGE in de thuiszorg:
Als verpleegkundige in de wijk kan je goed overstijgend denken en klinisch redeneren. Je vraagt door waar nodig. Je legt een infuus aan, dient medicijnen toe en injecties. Je houdt je cliënten goed in de gaten en denkt preventief, vooral in situaties die snel veranderen. Zo regel je tijdig een decubitusmatras, of schakel je nachtzorg in. Bij de volledige verzorging van een cliënt ben jij als verpleegkundige het aanspreekpunt en houdt contact met de huisarts. Je betrekt familie en mantelzorgers en je bent de steun en toeverlaat van de wijkverpleegkundige. Jij bent blij dat je je eigen (parttime) werktijden kunt indelen en geen nachtdiensten hoeft te draaien. Dat je complexe zorg coördineert en een flinke verantwoordelijkheid hebt, vind je prettig, want het betekent dat je ook veel kunt betekenen als verpleegkundige!

Het uitgestrekte eiland Goeree-Overflakkee kent een sterke vergrijzing en je hebt dan ook veel ouderen als cliënt. Je helpt hen zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven, zodat ze het leven kunnen blijven leiden wat ze graag willen. Je bent daar vindingrijk in. Standaard oplossingen zijn er niet, dus je zoekt per cliënt uit wat de beste manier is. Je werkt volgens de pijlers van positieve gezondheid, wat betekent dat je veel verder kijkt dan alleen de aandoening. Je let ook op de sociale omgeving van iemand en betrekt zijn of haar wensen en verlangens. Je haalt het beste uit jezelf en dat wordt gezien en gewaardeerd! Het gebied kent 4 wijkteams van circa 20 helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Er is regelmatig multidisciplinair overleg met de huisartsen, ergotherapeuten en fysiotherapie. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers.

Wat wij verwachten
- Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of MBO-V/HBO-V;
- Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor de cliënten;
- Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent zelfstandig, proactief én je kunt goed samenwerken;
- Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.

Het aantal uur is bespreekbaar voor deze functie, met een minimum van 16 uur per week, voor langere tijd!
Neem contact op

Joep Elbertsen

Managing Director
085 – 301 39 89
Solliciteer direct