Terug naar vacature overzicht

Verzorgende IG in Maurik gezocht! 24-28 uur - 23/09 t/m 12-01

24-32 uur Verzorgende IG
Solliciteer direct Terugbelverzoek
Gezocht! Enthousiaste verzorgende IG voor zwangerschapsvervanging. Je gaat intramuraal aan de slag voor 24-28 uur per week, voor de periode 23-09-2021 t/m 12-01-2022. Het betreffen wisselende diensten.

Het team van appartementen 2, op de locatie Valentijn in Maurik is per september 2021 op zoek naar een Verzorgende IG voor 24-28 uur per week die haar/zijn hart wil volgen en passie heeft voor ouderen. Jij bent aan aanvulling op het team ter vervanging van zwangerschap.

Het team bestaat uit verschillende karakters en leeftijden, wat ervoor zorgt dat ze gebruik kunnen maken van elkaars kwaliteiten en zo elkaar aanvullen. Ze werken hard en altijd met als uitgangspunt dat de bewoner centraal staat. Het team heeft vertrouwen in elkaar en vinden lachen heel erg belangrijk: met elkaar en met onze bewoners.

Dit maakt het voor jou leuk om hier te werken:
- Je signaleert zelf uitdagingen (ziet waar je kansen liggen), bedenkt er oplossingen voor en rapporteert zelfstandig aan je team;
- Je voert verzorgende, verplegende handelingen uit voor en met ouderen, op basis van de persoonlijke zorgplannen van onze cliënten
- Je werkt samen met andere disciplines en teams binnen de organisatie;
- Je werkt mee aan de ontwikkelingen van jouw zelfsturende team;
- Je werkt volgens een rooster met wisselende diensten, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met een goede balans tussen werk en privé.

Enthousiast? Wij horen je graag snel!
Neem contact op

Joep Elbertsen

Managing Director
085 – 301 39 89
Solliciteer direct