Terug naar vacature overzicht

Tweemaal Helpende / Helpende Plus gezocht voor een Korsakov afdeling in Gorinchem

32-40 uur Helpende
Solliciteer direct Terugbelverzoek
Het werken op een Korsakov afdeling is elke dag anders. Deze doelgroep heeft intensieve begeleiding nodig en dat maakt elke dag een uitdaging om deze begeleiding zo persoonlijk mogelijk te maken. Doordat iedere bewoner een specifieke zorgvraag heeft vergt dit van jou flexibiliteit en creativiteit om mee te groeien met de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen te vinden voor de vaak multi-complexe problematiek van de bewoners die op deze afdeling wonen.

Wat ga je doen?
Je bent het vertrouwde gezicht voor de cliënten.
Je helpt cliënten bij de dagelijkse werkzaamheden.
Je ondersteunt cliënten bij (een gedeelte van hun) persoonlijke verzorging.
Je stelt de zorgwensen en -behoeften van de cliënt centraal.
Je werkt zelfstandig en op een verantwoorde manier.
Je bespreekt problemen met een collega en zoekt samen naar een oplossing, bijvoorbeeld het regelen van aanvullende zorg en/of ondersteuning.
Je werkt samen met collega’s en maakt gebruik van elkaars kwaliteiten.

Waar ga je werken?
Rivas-locatie Steijndeld, gelegen in het centrum van Gorinchem, heeft 34 huur appartementen met zorg op maat, een PG-afdeling met 24 bewoners en een Korsakov afdeling met 26 bewoners. Bewoners kunnen zowel de drukte van de stad opzoeken, als genieten van de rust in de tuin met uitzicht op de Lingehaven.

De zorg op de Korsakov afdeling wordt verleend middels ‘empathisch directieve benadering’ en is gericht op begeleiding en het bieden van dag structuur waarin het deelnemen aan activiteiten een belangrijk onderdeel is.
Neem contact op

Joep Elbertsen

Managing Director
085 – 301 39 89
Solliciteer direct