Terug naar vacature overzicht

Mooi opdracht voor verpleegkundige in de psychiatrie! Ga aan de slag in Amstelveen - 32 uur aug/sept.

24-32 uur Verpleegkundige
Solliciteer direct Terugbelverzoek
Ben jij een ervaren verpleegkundige en wil je graag je kennis delen en aan de slag binnen de psychiatrie? Wij bieden een mooie uitdaging in een ouderenkliniek voor 32 uur per week, in de maanden augustus en september. Het betreffen dag- avond, en nachtdiensten.

Jij vind het een uitdaging om samen met collega’s de kwaliteit van zorg bij deze ouderen verder te optimaliseren, waarbij veiligheid, cliëntgerichtheid, gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Je gaat aan de slag binnen een enthousiast team op een open en gesloten afdeling. De tijdelijke klinisch opgenomen cliënten, vanaf 60 jaar, binnen de ouderenpsychiatrie verblijven op een open of gesloten unit.

De werkomgeving
De Arkin Ouderenkliniek is een opname kliniek voor cliënten van 60 jaar en ouder met complexe psychiatrische aandoeningen. De afdeling bestaat uit een open- en een gesloten unit. Elke unit heeft 19 bedden. De opname duur is gemiddeld 3 maanden. Het behandel- en zorgaanbod in de kliniek is divers waardoor het werk dynamisch, afwisselend en intensief is. Kenmerkend voor de ouderenkliniek is dat uiteenlopende psychiatrische stoornissen veelal in combinatie met somatische aandoeningen voorkomen.

De (tijdelijk) klinisch opgenomen cliënten binnen de ouderenpsychiatrie verblijven op een open of gesloten unit. Het wordt jouw uitdaging om samen met je collega's vorm te geven aan het behandelen, begeleiden en verplegen van de cliënten. Kenmerkend voor ouderen is dat ze psychiatrische, somatische en sociale problemen vertonen. Er is vaak geen eenduidige diagnose te stellen en vergt het een geïntegreerde kijk op de ouderen. Kenmerkend voor ouderen is dat ze psychiatrische, somatische en sociale problemen vertonen.

Jouw uitdaging
Het is een uitdaging aan de nieuwe collega om samen met collega's vorm te geven aan het behandelen, begeleiden en verplegen van de cliënten. Niet altijd is een eenduidige diagnose te stellen. Het behandel- en zorgaanbod in de kliniek is divers waardoor het werk dynamisch, afwisselend en intensief is. Kenmerkend voor de ouderenkliniek is dat uiteenlopende psychiatrische stoornissen veelal in combinatie met somatische aandoeningen voorkomen.

Voor deze functie ga jij als meewerkend verpleegkundige aan de slag en help je bij alle dagelijks voorkomende werkzaamheden, zorg je voor continuïteit in het team en werk je in nauw overleg met je naaste collega’s.

Neem contact op

Joep Elbertsen

Managing Director
085 – 301 39 89
Solliciteer direct