Terug naar vacature overzicht

Enthousiaste Verzorgende IG gezocht voor een mooie opdracht in Buren

24-32 uur Verzorgende IG
Solliciteer direct Terugbelverzoek
Voor Zorgcentra De Betuwe zijn wij op zoek naar een enthousiaste verzorgenden IG voor de periode van 1 september t/m 31 december. Je gaat aan de slag bij:

De Oranjehof te Buren
Het betreft een leuke werkplek, waar je voor 24 - 32 uur per week aan de slag kan!

Appartementen 1/Begane grond in De Valentijn in Maurik betreffen appartementen waar ouderen voornamelijk somatische zorg ontvangen. Met aandacht voor dat wat de bewoner nog kan en wilt, bied je begeleiding, zorg en verpleging die nodig is.

Oranjehof ligt aan de rand van het centrum van het historische stadje Buren. Het kleinschalige zorgcentrum biedt woonruimte voor 49 ouderen. Ouderen met een zorgzwaartepakket 4 t/m 10 zijn van harte welkom bij Oranjehof.
Oranjehof kent verschillende woonvormen. Twee kleinschalige groepswoningen met één keer zeven plaatsen en één keer acht plaatsen (voor ouderen met een psychogeriatrische indicatie). Ook zijn er 22 tweekamerappartementen en 14 inleuningwoningen.

Dit maakt het voor jou leuk om hier te werken: - Je signaleert zelf uitdagingen (ziet waar je kansen liggen), bedenkt er oplossingen voor en rapporteert zelfstandig aan je team; - Je voert verzorgende, verplegende handeling uit voor en met ouderen, op basis van de persoonlijke zorgplannen van onze cliënten; - Je draait als eindverantwoordelijke de afdeling; - Je werkt samen met andere disciplines en teams binnen de organisatie; - Je werkt mee aan de ontwikkelingen van het zelfsturende team; - Je werkt volgens een rooster met wisselende diensten, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met een goede balans tussen werk en privé.

Daarvoor vragen wij van jou - Een diploma Verzorgende-IG niveau 3; - Verantwoordelijkheid, enthousiasme, initiatief en ondernemerschap; - Een flexibele instelling.
Neem contact op

Joep Elbertsen

Managing Director
085 – 301 39 89
Solliciteer direct