Terug naar vacature overzicht

Enthousiaste Helpende+ of Verzorgende IG gezocht voor nieuwe opdrachtgever in Utrecht.

16-24 uur Verzorgende IG
Solliciteer direct Terugbelverzoek
Je werkzaamheden:
Als medewerker bloedafname ben je ons visitekaartje. Je zorgt voor bloedafname van patiënten op locatie of bij patiënten thuis. De werkzaamheden vinden voornamelijk tussen 7 en 13 uur plaats.
Jouw dag ziet er iedere keer anders uit. De ene dag prik je op een poli en rijdt daarna een aantal huisbezoeken, als het nodig is maak je gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Een andere dag prik je eerst nuchtere patiënten en patiënten in bijvoorbeeld een (zorg)instelling. Dit vraagt van jou een flinke dosis aanpassingsvermogen.
Je stelt de mensen gerust, beantwoordt vragen en zorgt voor een zo prettig mogelijke afname.
Je werkt volgens de protocollen en hygiënevoorschriften, verwerkt digitale en papieren aanvraagformulieren, doet de nodige administratieve afhandeling en overlegt waar nodig met collega’s of aanvragers. Meerdere apps op je Saltro telefoon ondersteunen je bij deze werkzaamheden

Het inwerkprogramma:
Voordat je zelfstandig gaat werken volg je eerst een intern opleidingsprogramma tot allround medewerker bloedafname in Utrecht of De Bilt waar ervaren collega’s je de kneepjes van het vak leren. Daarna word je in jouw regio nauw begeleid zodat je uiteindelijk zelfverzekerd op pad gaat. Wij bieden je een goede opleiding, maar daarvoor vragen we wel van jou om de eerste 2 weken 20 tot 36 uur beschikbaar te zijn.

Je toekomstige afdeling
In regio Utrecht wordt de bloedafname verzorgd door 3 teams: Mississippi, Bosboom en Benelux (Leidsche Rijn). De teams en hun teamcoördinator worden vanuit het hoofdkantoor door een assistente ondersteund.
In team Bosboom is je standplaats het gezondheidshuis bij het Diakonessenhuis. Van daaruit zal jouw route zich midden door het centrum begeven. Jij kent de stad, bent creatief met parkeerplekken en vindt het niet erg ook stukken te voet uit te voeren. Hierbij loop je voldoende! Hier werk je voornamelijk in de ochtend.
In team Mississippi is jouw standplaats het hoofdkantoor van Saltro en van daaruit zal je naast de werkzaamheden op de poli ook meerdere verpleeghuizen bedienen met jouw werkzaamheden als medewerker. Ook hier is elke dag weer anders. Hier zijn je werkuren in de ochtend
Tenslotte is er nog locatie Benelux, dat begeeft zich in Leidsche Rijn, daar is jouw standplaats en van daaruit rijdt je naast de poli diverse routes door dit gedeelte van Utrecht.

Wat we van jou vragen:
Vanzelfsprekend ben je goed in de omgang met verschillende mensen, heb je kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en kun je in teamverband en zelfstandig prima uit de voeten. Je bent minimaal 4 en mogelijk 5 ochtenden tussen 7.00 – 13.00 uur beschikbaar!

Ook heb je:
Minimaal een MBO diploma niveau 3 op medisch gebied (bijvoorbeeld doktersassistente, helpende + of verzorgende IG);
De beschikking over een auto en een rijbewijs B en je woont niet verder van deze regio dan 30 minuten rijden;
Digitale vaardigheden, je gaat werken met verschillende apps op de telefoon;
Flexibiliteit; want elke dag is anders!

Wat wij jou te bieden hebben
Een afwisselende baan voor 16 – 20 uur, verdeeld over 4 of 5 ochtenden;
Een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega’s. Tijdens de sollicitatieprocedure krijg je de mogelijkheid om een ochtend mee te lopen met een ervaren medewerkster.
Een kilometervergoeding van € 0,38 per kilometer
Neem contact op

Joep Elbertsen

Managing Director
085 – 301 39 89
Solliciteer direct