Terug naar vacature overzicht

Als VIG of VPK aan de slag in de thuiszorg in Utrecht!? Ga nú aan de slag!

16-24 uur Helpende
Solliciteer direct Terugbelverzoek
Dit ga je doen
Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en de grootste thuiszorgaanbieder in de stad Utrecht. Ze staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Ze stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staat Careyn klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud.

Jouw baan als Verzorgende IG in de wijk
Doe jou maar een paar mensen die een zetje nodig hebben. Als Verzorgende IG help je hen graag en goed om het weer zelf te kunnen doen. Je bent blij met elk stapje vooruitgang waarbij iemand weer iets van zijn eigen leven kan terug pakken, zoals bij het verzorgen van de stoma. Want wat kan iemand het eng vinden in het begin -dat snap je helemaal! En wat is het fijn als na een paar weken de situatie stabiel is, het gevaar op complicaties verdwenen en je cliënt trots laat zien dat hij het helemaal zonder hulp kan. Voor jouzelf is je zelfstandigheid ook goud waard. Je vindt het prettig dat je je eigen deeltijd-werktijden kunt indelen en naast je werk ook een eigen leven hebt.

Jouw baan als Verpleegkundige in de wijk
Als Verpleegkundige maak je onderdeel uit van een zelfsturend wijkteam. Het wijkteam heeft een regierol in het organiseren van zelfsturing, informele zorg en professionele ondersteuning voor de klant. Vanaf het moment van indiceren ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de zorgvraag van de klant. Volgens onze visie ben jij het aanspreekpunt voor de klanten in de wijk. Je bent samen met collega’s verantwoordelijk voor de organisatie en de verrichting van verzorgende en verpleegkundige taken bij de klant thuis. Daarbij stimuleer je altijd de zelfredzaamheid van de klant. Je betrekt hierbij, indien mogelijk, ook de mantelzorgers van de cliënt. Je bent verantwoordelijk voor het observeren, signaleren en rapporteren met betrekking tot veranderingen in de zorgvraag.

Dit neem jij mee:
• Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG, MBO-V of HBO-V;
• Je kunt zorgvuldig omgaan met (complexe) zorgsituaties;
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen;
• Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen;
• Je kan goed samenwerken en je bent flexibel inzetbaar;
• Een recente VOG of bereid tot een nieuwe aanvraag;
• Tot slot ben je in het bezit van eigen vervoer.

Je kunt tussen de 16 en 36 uur worden ingezet!
Neem contact op

Joep Elbertsen

Managing Director
085 – 301 39 89
Solliciteer direct